Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد گفت: برنامه‌ریزی برای موفقیت حسن یزدانی باید به گونه‌ای باشد که بتواند مدال طلای المپیک پاریس را کسب کند و به پرافتخارترین المپین ورزش و رشته کشتی تبدیل شود.

به گزارش ایران اکونومیست، منصور برزگر را می‌توان تاریخ شفاهی کشتی ایران دانست. وی در بیش از چهار دهه فعالیت خود در این رشته توانسته هم در بخش قهرمانی و هم در بخش فنی عملکرد درخشانی به جای بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزگر که مدال نقره کشتی بازی‌های المپیک ۱۹۷۶ مونترال را در کارنامه دارد، در مسابقات کشتی قهرمانی جهان تهران در سال ۱۹۷۳ نیز به مدال طلا رسید. وی سال‌های طولانی سرمربی تیم ملی بود و به همراه تیم ملی کشتی آزاد ایران در چهار دوره المپیک حضور داشت. شادی برزگر با علیرضا حیدری بعد از غلبه وی برابر الدار کورتانیدزه گرجستانی تا مدت‌ها سوژه رسانه‌ها بود.

گروه ورزشی ایران اکونومیست پیش از آغاز چرخه نهایی انتخابی کشتی آزاد پای سخنان این پیشکسوت نشست. 

تا ساعاتی دیگر جدال حساس حسن یزدانی با علیرضا کریمی در وزن ۸۶ کیلوگرم آغاز خواهد شد نظرتان در رابطه با این مبارزه چیست؟

این مسابقه همانند سایر رقابت‌ها در تاریخ کشتی دارای جذابیت زیادی است. هم اینک در تیم ملی نیستم اما از دور نظاره‌گر ملی‌پوشان هستم. باید به گونه‌ای در رده جوانان فعالیت کرد که بتوانیم دو حسن یزدانی دیگر را بسازیم. اگر به پیشینه جویبار نگاه کنیم، رشد کشتی را در آن خواهیم دید. باید به این نکته توجه کرد که در کشتی سوای بدنسازی، تمرینات مداوم (بدن به بدن) می‌تواند کشتی‌گیران خوبی را بسازد. با توجه به نبود ستاره در سایر استان‌ها ورزش کشتی از بین رفته است و باید برای رونق کشتی سیاست و برنامه‌ریزی کاربردی از سوی مربیان و کادر فنی تیم ملی اتخاذ شود. اگر به کشتی روسیه نگاهی بیاندازیم آنان با برنامه‌ریزی لازم در هر وزن چند نفر را ترکیب خود دارند و باید هرچه زودتر این رویکرد را در کشور عملیاتی کرد.

در صورت باخت یزدانی برابر کریمی آیا احتمال دارد او از لیست مسافران بلگراد خارج شود؟

در حال حاضر ۲ کشتی‌گیر در شرایط خوبی به سر می‌برند و قطعا دیدار پیش‌رو دارای حساسیت قابل توجهی است. در صورت شکست یزدانی تصمیم با سیاست فدراسیون است و از آن مطلع نیستم و مربیان و کادر فنی تیم ملی برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری خواهند کرد.

شما تجربه زیادی در کادر فنی تیم ملی دارید؛ آیا در گذشته هم اینگونه رقابت‌ها برای کسب دوبنده تیم ملی وجود داشت؟

قطعا همیشه این گونه رقابت‌ها سطح کشتی را بالا خواهد برد. اگر به رقابت رضا سوخته سرایی با مرحوم علیرضا سلیمانی، رقابت‌های عباس جدیدی با سه کشتی‌گیر از جمله رسول خادم، علیرضا رضایی و علیرضا حیدری و نیز بهنام طیبی و غلامرضا محمدی نگاه بیاندازیم، خواهیم دید که چنین رقابت‌هایی با جذابیتی دوچندان وجود داشته و به طور قطع مبارزه یزدانی و کریمی از این موضوع مستثنی نیست.

حسن یزدانی به زعم بسیاری نابغه کشتی جهان است اما درگیر کردن او با مسابقات مختلف به فرسودگی بدن وی منجر می‌شود؛ برای این ملی‌پوش باید چه برنامه‌ای داشته باشیم؟

هیچ کشتی‌گیری تاکنون ۲مدال طلای المپیک نگرفته است (جهان پهلوان تختی یک طلا و ۲ نقره المپیک کسب کرد). همه ما دوست داریم که یزدانی رشد کند. اکنون باید برنامه‌ریزی و حریفان را رصد کنیم و با کارشناسی و آنالیزهای لازم زمینه موفقیت این نابغه کشتی را فراهم کنیم. باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که وی بتواند در المپیک ۲۰۲۴ پاریس مدال طلای خوشرنگ خود را برای دومین بار کسب کند. می‌توان با حضور نفرات دوم به سایر رقابت‌ها این آزمایش را از یزدانی دور کرده و بختش را برای رسیدن به طلای المپیک افزایش دهیم.

در ۲۴ ساعت آینده تکلیف شمار زیادی از نفرات اصلی تیم ملی کشتی آزاد مشخص خواهد شد. مدیریت پژمان درستکار در تیم ملی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

به نظر من درستکار در این مقطع موفق ظاهر شده است. وی در حال حاضر در ابتدای راه قرار دارد و باید به سرمربی تیم ملی کشتی آزاد میدان داد. او را باید بعد از جهانی ارزیابی کرد و باید دید تا آن موقع می‌تواند برنامه‌های خود را عملیاتی کندیا خیر. هم اینک فدراسیون و درستکار در یک مسیر حرکت کرده و با هماهنگی لازم کار خود را به پیش می‌برند.

سرمایه‌گذاری فدراسیون در کشتی آزاد را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ آیا می‌توانیم انتظار یک حسن یزدانی دیگر را داشته باشیم؟

در رده پایه متاسفانه برنامه تکاملی و ضعیفی داریم. باید در بخش پایه در تمامی ابعاد تلاش کرد. اگر انتظار داریم تا شاهد استعدادهایی همانند حسن یزدانی‌ در کشتی باشیم باید به این بخش بیشتر توجه کنیم. باید با برنامه‌ریزی ستاره‌سازی کرد. به طور قطع برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری به موقع می‌تواند زمینه ظهور یزدانی‌های دیگر را در کشتی فراهم کند.

متاسفانه بودجه مکفی و سلسله مراتب منظمی در بخش پایه و دانشگاهی صورت نمی‌گیرد؛ باید از توان آموزش و پروش برای غنای ورزش کشتی بهره برد.

این روزها بسیاری به علیرضا دبیر بابت اظهاراتش در مجامع ورزشی کشور انتقاد دارند. به نظر شما این شیوه و لحن بیان مشکلات درست است؟

نمونه بارز چنین ادبیاتی را را می‌توان به درگیری خادم در گذشته اشاره کرد که این اختلاف دودش به چشم کشتی رفت. دبیر خود بهتر می‌داند که باید سلسله مراتب را حفظ کند. گفتار سیاسی و دیپلماتیک با ادبیات کوچه بازاری متفاوت است. به طور کلی این درگیری‌ها به زیان کشتی تمام خواهد شد.

سازمان‌های ورزشی بین‌المللی، حضور ورزشکاران روسیه را در تورنمنت‌های مختلف به حالت تعلیق در آورده‌اند. غیبت روس‌ها در مسابقات جهانی بلگراد چه تاثیری روی کیفیت این رقابت‌ها خواهد داشت؟

با تعلیق روسیه به طور قطع کشتی ضعیف می‌شود. با دوری ورزشکاران این کشور آنان زیر پرچمی دیگر در رقابت‌های پیش‌رو حضور خواهند یافت. به طور قطع نیرو و تفکر روسیه روی مسابقات معطوف نیست و به احتمال قوی از نفرات قوی بهره نخواهد برد. باید از این موقعیت استفاده کرده و بهترین و بیشترین بهره را از نبود روس‌ها ببریم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اختصاصی ایرنا ، کشتی آزاد ، غلامرضا محمدی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اختصاصی ایرنا کشتی آزاد غلامرضا محمدی تیم ملی کشتی آزاد برنامه ریزی طلای المپیک حسن یزدانی طور قطع رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی

ابراهیم مهربان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه محمد مصلایی پور رئیس کمیته داوران فدراسیون کشتی، به دلیل خودداری از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا از سوی اتحادیه جهانی کشتی از لیست داوران المپیک ۲۰۲۴ پاریس کنار گذاشته شده، اظهار کرد: در ارتباط با این موضوع سند موثقی به دست ما نرسیده و پیگیر هستیم. طبیعتاً مصلایی پور نماینده کشور ما هستند و اگر واجد شرایط حضور در المپیک باشد قطعاً پیگیر خواهیم بود تا مصلایی پور یا یک نماینده دیگر به عنوان داور در المپیک حضور داشته باشد.

سخنگوی فدراسیون کشتی در مورد اینکه کامران سلطانی زاده، نیما صادقی و مهدی بشیر زاده ۳ داور درجه المپیکی ایران برای قضاوت در مسابقات جهانی کسب سهمیه المپیک در استانبول ترکیه دعوت شدند، عنوان کرد: طبیعتاً فدراسیون جهانی بر اساس برنامه‌های خود نفراتی را دعوت می‌کند، مسابقات استانبول هم یکی‌تر آن مسابقات است.  

مهربان در مورد جلسه حسن یزدانی با علیرضا دبیر در مورد آخرین وضعیت خود گفت: در جریان اینکه جلسه برگزار شده یا می‌شود نیستم، اما حسن یزدانی تمرینات خود را زیر نظر پزشک معالج و درمانگر خود شروع کرده و با هماهنگی کادرفنی و شخص محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، با توجه به اینکه او در این اردوی تیم ملی هم می‌بایست زیر نظر پزشک و فیزیوتراپ کار کند، بنا بر این شده در این اردو هم غیبت داشته باشد و ان‌شاءالله از اردوی بعدی در خانه کشتی در کنار سایر ملی‌پوشان تمرین خواهد کرد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کامران تا لحظه آخر ناامید نمی شود!(عکس)
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • شرط اعزام حسن یزدانی به المپیک پاریس اعلام شد
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • رسمی؛ حسن یزدانی بدون مسابقه به المپیک پاریس می رود
  • فوری: تصمیم نهایی کادرفنی درباره حسن یزدانی
  • شرایط حضور حسن یزدانی در المپیک پاریس مشخص شد
  • تکلیف دوئل حسن یزدانی و قاسمپور مشخص شد
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی